Newsletter #1: Sveže vesti iz Daikina

25 Nov 2016

Ovde možete pročitati prvi Daikin Newsletter: http://eepurl.com/cqq5Ub  

Slobodan pristup DAIKIN patentima

14 Sep 2015

Daikin Industries LTD, vodeći proizvođač klima uređaja i rashladnih sredstava, ustupa pravo na korišćenje svojih patenata kako bi ohrabrio kompanije da razvijaju opremu za klimatizaciju, grejanje i hlađenje sa freonom HFC-32 i ubrzao izbacivanje štetnih freona kao što je HCFC-22 iz upotrebe.
Za više informacija posetite http://www.daikin.com/press/2015/150910/index.html 

Besplatan onlajn kontroler uz većinu split sistema

29 Apr 2015

DAIKIN aplikacija za onlajn kontrolu omogućava Vam da u potpunosti upravljate DAIKIN klima-uređajem sa bilo kog mesta i u bilo kom trenutku putem mobilnog telefona ili tableta. Zaboravite daljinske upravljače i uživajte u većoj slobodi i fleksibilnosti koju Vam nudi DAIKIN onlajn kontroler. Onlajn kontroler se dobija besplatno kao deo standardne opreme uz određene modele split sistema. 

Otvoren DAIKIN trening centar

10 Feb 2015

Kako bi svaki kupac DAIKIN proizvoda dobio vrhunsku uslugu, bilo da se radi o split uređajima ili većim sistemima, bitno je konstantno ulagati u edukaciju prodajne mreže. U tom cilju kompanija DACE Singidunum je u januaru 2015. godine otvorila DAIKIN trening centar u Srbiji. Svečana otvaranja su organizovana 21., 22. i 29. januara za dilere, projektante i instalatere gde smo im sa zadovoljstvom predstavili program obuka za 2015. Za više informacija o radu trening centra kao i o rasporedu obuka, možete nas kontaktirati putem mejla smiljevic.b@dace.rs. 

Srećni praznici

23 Dec 2014

Kompanija DACE Singidunum koristi ovu priliku da se zahvali na saradnji, podršci i ukazanom poverenju svim svojim poslovnim partnerima, saradnicima i kupcima.

Neka Vam 2015. bude ispunjena radošću i veseljem.

Želimo Vam srećne novogodišnje i božićne praznike!

 

Daikin na 45. kongresu i izložbi o klimatizaciji, grejanju i hlađenju

17 Dec 2014

Kompanija DAIKIN je bila jedan od glavnih sponzora međunarodnog Kongresa o klimatizaciji, grejanju i hlađenju koji je održan u Sava centru u periodu od 3. do 5. decembra 2014. Tom prilikom, posetiocima je predstavljen jedinstveni sistem grejanja - Daikin Altherma Hibrid.

Daikin Altherma hibridna toplotna pumpa je nov sistem za grejanje i pripremu sanitarne tople vode za domaćinstvo. Sistem kombinuje tehnologiju toplotne pumpe vazduh-voda sa tehnologijom korišćenja otpadne energije kondenzacije gasa za postizanje maksimalne efikasnosti.

Nova prodajna mesta

01 Aug 2014

Već 90 godina kompanija DAIKIN razvija i proizvodi visokokvalitetne sisteme za klimatizaciju koji nude optimalnu kombinaciju komfora hlađenja i grejanja. Obezbeđivanje savršene udobnosti i kompletnih rešenja za kuće i poslovna okruženja, vodeći računa o većoj brizi za životnu sredinu, zahteva najviši nivo inovacija i kvaliteta.

Međutim, uspeh se ne može postići bez odlične podrške našim klijentima. Pored izuzetne tehnologije, kompanija DAIKIN stavlja ogroman akcenat na obezbeđivanje usluga vrhunskog kvaliteta svojim klijentima i na rad sa najboljim distributerima u svim državama.

Kako bismo našim kupcima, proizvode učinili još dostupnijim, u saradnji sa našim distributerom, firmom Elcom Trade iz Beograda, omogućili smo kupovinu DAIKIN klima uređaja u lancima Tehnomanija, CBT i Win Win.