Kompanija DACE Singidunum d.o.o. je osnovana 24.09.2012. u Beogradu kao zvanični predstavnik i agent prodaje za DAIKIN AIRCONDITIONING CENTRAL EUROPE za teritorije Srbije i Crne Gore.

Delatnost

Osnovna delatnost kompanije je pružanje tehničke, logističke, prodajne i marketinške podrške ovlašćenim DAIKIN dilerima na tržištima na kojima posluje.

Pored toga, u okviru DAIKIN trening centra u Beogradu,  kompanija DACE Singidunum je odgovorna za obezbeđivanje kontinuirane edukacije svojim dilerima, projektantima i svima koji posluju u okviru KGH industrije, a dolaze u dodir sa DAIKIN proizvodima.

Vizija i misija

Ključne vrednosti:

  • Kvalitet
  • Poverenje
  • Pouzdanost
  • Briga za očuvanje životne sredine

Vizija kompanije DACE Singidunum je ostvarivanje liderske pozicije brenda DAIKIN na tržištima Srbije i Crne Gore. Vođeni jednim ciljem - da kvalitet ne bude privilegija, već dostupan svima – radićemo na zadovoljenju zahteva i potreba svakog potrošača, bilo da je reč o rezidencijalnom segmentu, komercijalnom ili industrijskom. Mi ne nudimo proizvod, mi obezbeđujemo rešenje.

Misija kompanije DACE Singidunum je pozicioniranje brenda DAIKIN na tržištu kao simbol kvaliteta, sigurnosti i dugotrajnosti, koji zahvaljujući vrhunskim tehnologijama, obezbeđuje korisnicima optimalan komfor kada je reč o kontroli unutrašnje klime. Uz to, DACE Singidunum teži da kontinuirano radi na podizanju svesti o važnosti korišćenja obnovljivih izvora, samim tim i energetske efikasnosti, vodeći, na taj način, računa i o očuvanju životne sredine.

Saradnja sa Daikinom

30.10.2012. godine DAIKIN AIRCONDITIONING CENTRAL EUROPE potpisuje ugovor sa firmom DACE Singidunum d.o.o. i daje joj ekskluzivno pravo na generalno zastupanje za teritoriju Srbije i Crne Gore. Osnovana od strane gdina Bojana Aleksića, nekadašnjeg zaposlenog u DAIKIN AIRCONDITIONING CENTRAL EUROPE, kompanija DACE Singidunum posluje kao agent prodaje vodeći računa o kompletnoj DAIKIN prodajnoj mreži i plasiranju DAIKIN proizvoda na gore pomenutim tržištima.

DAIKIN izložbeni salon

Paralelno sa trening centrom, otvorili smo i DAIKIN izložbeni salon u kome su instalirani najnoviji modeli split i multi split uređaja kao i uređaji iz asortimana grejanja. U ovom prijatnom i moderno uređenom ambijentu posetioci će moći da testiraju sve uređaje kao i da dobiju potrebne informacije o tehničkim karakteristikama i uslovima prodaje.

Stoga, ukoliko razmišljate o kupovini klima uređaja, posetite naš izložbeni salon i uverite se da je kvalitet od sada dostupan svima.

Za sve dodatne informacije kao i za zakazivanje posete možete nas kontaktirati putem mejla office@dace.rs.