1924. gospodin Akira Yamada osniva kompaniju Osaka Kinzoku Kogyosho Limited Partnership u Japanu koja, zahvaljujući kvalitetu svojih proizvoda, ubrzo počinje da raste i razvija se neverovatnom brzinom. Tridesetih godina, pod novim imenom DAIKIN, kompanija se specijalizuje za proizvodnju rashladnih sistema i frižidera.

Danas, posle 90 godina, DAIKIN predstavlja lidera u proizvodnji energetski efikasnih sistema toplotnih pumpi, ventilacije i klimatizacije za industrijsku, komercijalnu i rezidencijalnu primenu. Centrala DAIKIN AIRCONDITIONING CENTRAL EUROPE je osnovana 1999. i predstavlja regionalno sedište za 15 zemalja centralnoistočne evrope vodeći računa o tržištima Albanije, Austrije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Hrvatske, Češke, Mađarske, Kosova, Makedonije, Crne Gore, Moldavije, Rumunije, Srbije, Slovačke i Slovenije.

Za više informacija posetite www.daikin.rs.
 

 

Bez obzira na to da li se radi o tržnim centrima ili poslovnim prostorima, supermarketima ili restoranima, prodavnicama ili stambenim objektima, uvek je bitno da kvalitet vazduha bude optimalan u svakom trenutku. Kako se nijedan prostor ne koristi na potpuno isti način, potrebno je ponuditi fleksibilna i ekonomična rešenja. DAIKIN, svetski broj 1 u ostvarivanju optimalnih uslova toplotnog komfora, razume pojedinačne potrebe, te tako nudi rešenja koja su prilagođena svakom korisniku. 

Proizvodni program

Za stambene primene: 

  • Split sistemi za grejanje i hlađenje 
  • Daikin Altherma toplotne pumpe (vazduh-voda, geotermalne, hibridne) i solarni sistemi  
  • Prečistači vazduha uključujući i uređaje sa ovlaživanjem očistači 

Za komercijalne i industrijske primene: 

  • VRV sistemi 
  • SkyAir za komercijalne primene
  • Rashladni uređaji na temelju hidrauličkih sistema 
  • Kondenzatori za isparivače treće strane
  • Rashladna tehnika: hlađenje supermarketa, normalno hlađenje i duboko zamrzavanje
  • Sistemi za ventilaciju

DAIKIN za sve proizvode koristi napredne tehnologije da obezbedi maksimalnu energetsku efikasnost, minimalnu potrošnju i tekuće troškove tokom radnog veka opreme. Raspon asortimana proizvoda je do te mere velik da smo uvereni da može da zadovolji potrebe krajnjih korisnika, izvođača i instalatera u svako doba.

Prodajna mreža